1 min læsningIbrahimović: Jeg vil blive i A.C. Milan resten af livet

Zlatan Ibrahimović fortæller, at han ville elske at blive i A.C. Milan resten af sit liv.

1 min læsning
Zlatan indrømmer, at han er en smule bange for hvad der skal ske, når han engang indstiller karrieren. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimović gæstede søndag et italiensk TV-show i forbindelse med udgivelsen af sin nye bog ’Adrenaline’.

I en alder af 40 år fortsætter han med at levere på fodboldens øverste hylde, men hans kontrakt med A.C. Milan står til at udløbe efter denne sæson. Hvis det stod til Zlatan selv, fortsætter han dog med at spille.

– Jeg vil spille så længe som muligt, og så længe jeg får den der adrenalin ud af det, har jeg tænkt mig at fortsætte, sagde han i TV-showet.

– Lad os putte lidt pres på A.C. Milan her, så de kan forlænge min kontrakt. Jeg håber, at jeg kan blive i Milan resten af mit liv. Jeg har stadig mål at opnå, og jeg vil gerne vinde Serie A en gang mere.

Zlatan blev efterfølgende spurgt ind til, om han frygter når tiden engang er til at lægge støvlerne på hylden.

– Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske efter fodbolden, så ja, jeg er en lille smule bange for at stoppe. Vi må vente og se, men jeg vil fortsætte med at spille så længe som muligt, så jeg ikke kommer til at fortryde det når jeg engang stopper.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

A.C. Milan ligger lige nu på førstepladsen i Serie A, hvor de har et point ned til Inter på andenpladsen og to point ned til Napoli på tredjepladsen.

Læs også: Se billederne: Kjær støttes af holdkammeraterne

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P