LaLiga

Vinicius og Jovic sikrede Real-sejr

Vinicius Jr og Luka Jovic trådte i karakter efter, at topscoreren Karim Benzema udgik med knæproblemer i Real Madrids sejr over Real Sociedad.

Luka Jovic og Vinicius Jr stjal overskrifterne i fraværet af Karim Benzema, der udgik med en skade.

Lørdag aften bød Real Sociedad velkommen til topkamp i LaLiga, hvor etterne fra Real Madrid skulle forsøge at udbygge deres føring.

Under 20 minutter inde i kampen udgik ligaens topscorer Karim Benzema, med hvad der lignede en knæskade, til fordel for serberen Luka Jovic.

Første halvleg var efterfølgende en begivenhedsfattig affære med to defensivt-orienterede hold, hvor ingen af mandskaberne tog chancer.

Real Madrid så dog bedst ud med et par halvhjertede skud, der aldrig for alvor testede Sociedads målmand, Alex Remiro.

Udeholdet fra Madrid havde fornyet energi ud til anden halvleg, hvor holdets nye perle, Vinicius Jr, kombinerede sig igennem Sociedad-forsvaret med indskiftede Jovic, hvorefter brasilianeren selv færdiggjorde chancen med en skarp afslutning i det korte hjørne til 0-1.

Ti minutter senere var Jovic selv i hovedrollen, da han scorede sæsonens første LaLiga-mål til 0-2.

Sociedad havde endnu ikke fået indstillet kanonerne og skød stadig med løst krudt med nul skud inden for Thibaut Courtois’ målramme.

Med 0-2 sejren stikker Real Madrid afsted i tabellen med otte point ned til andenpladsen, Sevilla.