Serie A

Milan bekræfter: Simon Kjær er ude resten af sæsonen

AC Milan har fredag aften bekræftet at Simon Kjær er ude med korsbåndsskade i et halvt år.

Simon Kjær må formentlig overvære resten af sæsonen fra tribunerne, da en korsbåndsskade har tvunget ham til operation. Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

På AC Milans officielle side, meldte klubben fredag aften ud, at den danske landsholdsanfører Simon Kjær ikke er i stand til at spille resten af sæsonen, efter han pådrog sig en skade i onsdagens Serie A opgør mod Genoa.

Forsvarsspilleren måtte forlade banen i smerter efter fire minutter, og nu har klubben meldt ud, at det forreste korsbånd i knæet er beskadiget.

Simon Kjær har haft en stor betydning for et velspillende AC Milan-mandskab, der i øjeblikket ligger på andenpladsen i Serie A, og ifølge AC Milan er Simon Kjær allerede blevet opereret.

Træner Stefano Pioli, der har fået vendt Milan-skuden, hentede Kjær til klubben tilbage i 2020, og har rosende ord til danskeren der bliver en mangel på det italienske hold.

– Hans tilstedeværelse på holdet er meget vigtig alene på grund af hans karisma og personlighed, siger Stefano Pioli til mediet Tuttomercatoweb.

Læs også: Medie: Eriksen ophæver med Inter

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P