Dansk Fodbold

Christian Eriksen genoptræner i OB

Christian Eriksen holder i øjeblikket formen ved lige i sin barndomsklub OB, hvor han allerede tidligt torsdag morgen var igang med særligt konditionstræning.

Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen har ikke spillet en fodboldkamp, siden han i juni faldt om i landskampen mod Finland.

Nu lader det dog til, at den profilerede dansker igen har fået græs under fødderne, for Christian Eriksen er nemlig set på OB’s træningsanlæg. Og hos den fynske klub bekræfter de, at Eriksen gør brug af deres baner.

– Vi er rigtig glade for, at Christian Eriksen i disse dage holder formen ved lige på vores baner, fortæller OB’s sportsdirektør Michael Hemmingsen til BT.

– Vi har holdt forbindelsen med Christian, siden han skiftede fra OB, og derfor er vi glade for, at han spurgte os, om han kunne genoptræne i Ådalen, lyder det videre fra Hemmingsen.

Christian Eriksen er ifølge BT blev spottet på det fynske træningsanlæg med en personlig træner, og allerede tidligt torsdag morgen var Inter-spilleren igang med at opstille kegler til sin forestående træning.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Christian Eriksen fik efter sit kollaps i Parken den 12. juni indopereret en såkaldt ICD-enhed eller pacemaker, men det har betydet, at han ikke længere har mulighed for at repræsentere sin italienske klub, da Serie A ikke tillader spillere med pacemaker at spille.

Af samme årsag har der derfor nærmest ustandseligt været spekulationer om, hvor og om karrieren fortsætter for den 29-årige fynbo, der ikke selv har udtalt sig om emnet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P