3F Superligaen

CV om mulig Wass-retur: Vi holder øje med ham

Daniel Wass har længe været kædet sammen med en retur til Brøndby IF. Nu kommenterer Brøndbys sportsdirektør, Carsten V. Jensen, på rygtet.

Daniel Wass var med fra start, da Valencia lørdag spillede 1-1 imod Rayo Vallecano i LaLiga. Foto: Juan Carlos Cardenas/EPA/Ritzau Scanpix.

Brøndby IF har længe været rygtet som en ny mulig destination for Daniel Wass, der har spillet i udlandet siden 2011, hvor han netop skiftede fra vestegnsklubben.

Læs også: Uhre efter nederlag: Vi skulle spille en fejlfri kamp

Carsten V. Jensen, der er sportsdirektør i Brøndby IF, kommenterede på rygterne over for Discovery+, hvor han ikke afviser, at Wass kunne være på vej hjem til Vestegnen.

– Han er en fin spiller, og han kunne se fin ud på Brøndby Stadion. Vi må se, om vi får muligheden, og om det er noget, vi kan gabe over.

– Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi holder øje med, hvad der sker omkring Wass, så lad os nu se, hvornår muligheden kommer, og om det er noget, vi kan gabe over, for det skal også hænge sammen for Brøndby.

– Alle ved, at det er en super spiller, og det kunne være rigtig fint, at der var nogle af de spillere, der har haft en stor fortid i Brøndby og stor karriere ude, kommer tilbage og giver noget tilbage til Brøndby. Det vil jeg elske at se, siger Carsten V. Jensen.

Læs også: Super-Hermansen: Det var fandeme dejligt

Daniel Wass har i sin tid i udlandet spillet i klubber som Benfica, Evian, Celta Vigo og Valencia.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P