Wass og Valencia skuffede igen

Danske Daniel Wass var med fra start, da Valencia tog imod Vallecano i La Liga, og det lignede længe en Valencia-sejr, men endte i pointdeling.

Valencia spillede sig til den tredje uafgjort i streg, da Vallecano kom på besøg i La Liga. Foto: Juan Carlos Cardenas/EPA/Ritzau Scanpix

Valencia har været i en svær periode resultatmæssigt, siden de sidste år rendte ind i en voldsom økonomisk krise grundet COVID-19, og i år er de gode præstationer ikke haglet ned over klubben, der lå på en 10. plads inden opgøret imod Vallecano på hjemmebanen Estadio de Mestalla.

Der kom dog smil på Valencia-læberne efter 19 minutter spillet, da spanske Carlos Soler scorede på straffespark til 1-0.

Kampen skulle helt ind i anden halvleg, før Valencia slap føringen efter en scoring af Vallecano-midtbanen Isi Palazon til 1-1.

Kampen forløb generelt noget intenst på den fysiske front, hvor dommeren måtte en tur i lommen for at hive det gule kort frem 11 gange. En af dem gik til danske Daniel Wass, der blev udskiftet kort tid efter.

Med uafgjort holder Vallecano sin flotte placering som nummer fem i La Liga, imens Valencia hopper en enkelt plads frem på niendepladsen.