LaLiga

Braithwaite: Får store rolle under Xavi

Martin Braithwaite har talt med sin nye cheftræner Xavi, der fortæller ham, at han får en stor rolle under hans ledelse.

Xavi har lovet Martin Braithwaite en stor rolle, når han er ovre sin skade. Foto: fcbarcelona.com

Martin Braithwaite er i øjeblikket ude med en skade, der medførte en operation i knæet. Dog kan han så småt begynde at glæde sig til sit comeback. Den danske landsholdsspiller har nemlig haft en snak med Xavi, der har store planer for danskeren. Det fortæller Braithwaite selv til TV3 Sport.

Det handler om at komme tilbage, men jeg får en rigtig stor rolle, når jeg kommer tilbage. Jeg har fået talt med ham, og han har styr på, hvad han gerne vil gøre og ændre. Han ved 100 procent, hvordan han gerne vil spille, og det gør bare, at der er sindssyg klarhed over tingene og det bliver meget spændende, siger Braithwaite til TV3 Sport og fortsætter:

– Han vil ikke ændre noget fra Koeman, men han har sin egen filosofi og måde at spille på. Det vil han gerne have ind på rygraden hos folk, og så selvfølgelig mentaliteten om, at man i Barcelona altid skal vinde.

Martin Braithwaite kan desuden muligvis snart se frem til at få en holdkammerat fra det danske landshold. Noget, du kan læse mere om herunder.

Læs også: Transferjournalist: AC i dialog med Barca

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P