Serie A

Juventus brød vild Lazio-stime

Den Gamle Dame tog tre vitale point, da man hentede en sejr i Rom mod Lazio. Et nederlag der var romernes første i Serie A på hjemmebane siden december sidste år.

Bonucci
Leonardo Bonucci blev den helt store Juve-helt, da de besejrede Lazio på udebane. Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Lazio har ikke tabt på hjemmebane siden ottendelsfinalerne i Champions League tilbage i februar måned mod Bayern München. Det var derfor en vanskelig opgave, som Juventus stod overfor, da de lørdag aften gæstede Stadio Olimpico i den italienske hovedstad.

Her er det et Juventus-mandskab, der har haft en rædsom sæson i Serie A indtil videre, hvor man inden kampen var placeret som nummer otte med 14 point op til topholdene Napoli og AC Milan.

Derfor var det en tiltrængt sejr, der kom i hus efter to straffesparksscoringer af forsvarsspillere Leonardo Bonucci i første og anden halvleg.

Sejren sender Juventus op på siden af Lazio på en delt femteplads, hvor romerne dog har en bedre målscorer end Torino-mandskabet.

Det var tilmed Lazios første hjemmebanenederlag i Serie A-regi siden den 12. december 2020, hvor man tabte med 1-2 til Hellas Verona.

Læs også: Spilleragent: Serbisk nøglespiller skal spille for en større klub

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P