3F Superligaen

Lars Høgh hyldes fredag med banner og respekt

I morgendagens superligakamp mellem OB og Viborg, vil Lars Høgh blive hyldet med banner, sang og respekt. Det bekræfter OB's kommercielle direktør i dag.

Lars Høgh udgav bogen: 'Der er antal på alt' i tirsdags. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Når der er spillet otte minutter og 17 sekunder af kampen mellem OB og Viborg, vil der blive afspillet en sang til ære for målmandslegenden Lars Høgh, der er ramt af kræft. Minutantallet referer til hans 817 kampe for klubben, mens der vil være en bannerhilsen til ham.

Det bekræfter OB’s kommercielle direktør i dag.

– På banen ligger der et stort banner med Lars Høgh. Det er svært for mig at tale om det, for han har betydet så meget i mit liv også, så det  er med følelserne uden for tøjet, at vi gør alt det her, fortæller OB’s kommercielle direktør Jack Jørgensen til Fyens Stiftstidende, hvor han ligeledes indrømmer, at de har håndteret Høghs sygdomsforløb på ringe vis ved at vise sympati og støtte lidt på bagkant.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Læs også: Lars Høgh kæmper mod kræftsygdommen: Vi taler ikke år, men måneder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P