International Fodbold

Mancini opfordrer Italien til at spille uden frygt

De europæiske mestre drager mod Nordirland mandag aften, hvor de er nødt til få en sejr for at være sikre på førstepladsen i kvalifikationsgruppen, og landstræneren Roberto Mancini er rolig inden kampen.

Roberto Mancini har stået i spidsen for det italienske landshold siden 2018. Foto: Alberto Pizzoli/AFP/Ritzau Scanpix

Italien og Schweiz har begge 15 point inden holdene spiller deres sidste og afgørende kamp. Den italienske landstræner Roberto Mancini har derfor opfordret sine spillere til at gå på banen uden frygten for udfaldet.

– I morgen er den sidste kamp, og vi kan ikke have nogle distraherende tanker. Vi ønsker at kvalificere os og konceptet ændrer sig ikke af den grund. Vi bliver nødt til at spille uden angst, siger Roberto Mancini ifølge Independent.

Hvis Italien skulle gå hen og tabe eller spille uafgjort, kan Schweiz med en sejr over Bulgarien sikre sig direkte adgang til VM i Qatar. Nordirlands træner Ian Baraclough har op til kampen sagt, at han håber det italienske mandskab spiller med en smule frygt. Men Mancini insisterer på, at han er rolig ved situationen.

– Dårlige tanker? Dårlige tanker er for seriøse ting, det her er en fodboldkamp. Vi bliver bare nødt til at vinde og huske på, at de ikke har lukket mange mål ind på hjemmebane.

Kampen mellem henholdsvis Nordirland-Italien og Schweiz-Bulgarien bliver spillet mandag aften klokken 20:45.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P