Dansk Fodbold

Schmeichel om raseri: Sejren var det vigtigste

Fredag aften måtte en rasende Kasper Schmeichel pille bolden ud af eget net for første gang under kvalifikationen til VM i Qatar. Nu fortæller han dog, at frustrationerne var kortvarige. 

Kasper Schmeichel taler om sin reaktion på målet, der endte landholdets stime med rent bur. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Selvom man ikke var til stede i parken, da landsholdet vandt 3-1 over Færøerne, var der helt hjemme i stuerne ingen tvivl om, at Kasper Schmeichel var furiøs over den færøske reducering til 2-1. 

Landsholdsmålmanden uddelte verbale øretæver til sit forsvar på grund af den manglende opdækning ved målet. Men ifølge Kasper Schmeichel fik han en dæmper på sin ophidselse kort tid efter kampens slutfløjt. 

– Der går selvfølgelig lige et minut, men vi havde vundet kampen, og det er det vigtigste, siger Kasper Schmeichel på landsholdets pressemøde forud for kampen mod Skotland.

– Det handler om ærgerrighed omkring, at det er vores job ikke at lukke mål in. Når det ikke lige fungerer, så er der en irritation.

Han understreger dog, at landsholdets prioriteter er at vinde kampe.

– Det var selvfølgelig frustrerende, men vi vandt kampen, og det er det vigtigste. Som jeg altid har sagt, så er clean sheets en dejlig ting at have, men sejren er det vigtigste, siger Kasper Schmeichel.

Mandag aften spiller det danske landshold den sidste kamp i kvalifikationsspillet, når holdet skal en tur til Skotland. 

Læs også: Landsholdsrotation – Stage og Uhre udtaget til landsholdet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P