3F Superligaen

Lykkelig Onyedika: Ambitioner om at spille i en stor liga en dag

Mandag offentliggjorde FC Midtjylland, at man har valgt at forlænge kontrakten med 20-årige Raphael Onyedika til sommeren 2026. Det møder...

Onyedika
Raphael Onyedika har indtil videre spillet en stor sæson for FC Midtjylland. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mandag offentliggjorde FC Midtjylland, at man har valgt at forlænge kontrakten med 20-årige Raphael Onyedika til sommeren 2026.

Det møder naturligvis stor tilfredshed hos den nye midtbaneprofil. Det fortæller nigerianeren til klubbens hjemmeside.

– Det er rigtig god følelse at skrive under på en ny kontrakt i Midtjylland. Det er jeg glad for og stolt over, men mest af alt er jeg taknemmelig for klubben og alt det, de har gjort for mig de seneste år. Det vil jeg gerne betale tilbage ved at hjælpe holdet i hver kamp, lyder det fra Onyedika, som roser folkene på holdet.

– Det er et fantastisk hold at være en del af. Der er mange dygtige holdkammerater og trænere, og de har virkelig bidraget til min udvikling i denne sæson. Jeg er sikker på, at det vil fortsætte, siger han yderligere og indrømmer gerne, at han har ambitioner om mere i fremtiden.

– Selvfølgelig har jeg ambitioner om at blive så god som mulig og spille i en stor liga en dag. Men lige nu har jeg bare fokus på at være i Midtjylland og hjælpe holdet til sejre. Jeg håber på at vinder titler her, og det er det største mål i denne sæson.

Læs også: Han blev forvekslet med sin landsmand – Nu har FC Midtjyllands Onyedika skabt sit eget navn

Raphael Onyedika har allerede spillet 24 kampe for FC Midtjylland i denne sæson, hvor det desuden er blevet til tre scoringer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P