Premier League

Ekspert: Manchester United-spillere ser ud som om de er på ferie

Den tidligere Premier League-spiller, Jamie Redknapp, er meget overrasket over, hvordan Manchester Uniteds spillere agerer. Han siger, at det hele er lidt ’for flinkt’.

Manchester Uniteds spillere ser ud som om de er på ferie og ikke har respekt for manageren, må man forstå på Jamie Redknapp. Foto: Ritzau Scanpix / Phil Noble

Manchester Uniteds store 5-0 nederlag til Liverpool FC på hjemmebanen Old Trafford i søndags fylder stadig en masse i England.

Et af de største samtaleemner er, hvorvidt manager Ole Gunnar Solskjær kan redde sit job.

Skal man tro på fodboldeksperten og den tidligere Premier Leaguespiller, Jamie Redknapp, så er det bare et spørgsmål om tid, før Solskjær er en færdig mand.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg forventede ikke andet end en Liverpool-sejr. Når man ser på de to hold, er det ene en organiseret og velsmurt maskine, og det andet er et hold fyldt med kvalitetsspillere og enkeltpersoner uden struktur eller organisation på plads. Det føles ikke, som om de spiller for hinanden lige nu, siger Redknapp til Sky Sports’s Essential Football Podcast.

– Spillerne spiller alt for individuelt og ikke kollektivt, og jeg tror, ​​det har med manageren at gøre. Det føles som et omklædningsrum, der er på ferie. Jeg kan ikke forestille mig, at Solskjær går derind og peger fingre ad nogen og fortæller spillerne, hvad de skal gøre. Alt virker bare for rart. Spillere slipper af sted med tingene, og det er en opskrift på katastrofe i fodbold, siger Redknapp.

Manchester United har endnu en svær mission i weekenden, hvor de møder Tottenham Hotspur på udebane i London.

Læs også: CAMPO VED TAVLEN: Manchester Uniteds hold er uorganiseret og usammenhængende!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P