Silkeborg og OB delte efter mål i den dybe overtid

Silkeborg IF tog søndag hjemme på JYSK Park mod OB i en midterduel i Superligaen, der endte 1-1.

Silkeborg
Sebastian Jørgensen bragte Silkeborg foran mod OB efter 75 minutter. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Der var vigtige point på spil i det midterste af Superligaen, da Silkeborg IF søndag eftermiddag hjemme tog imod OB.

Første halvleg er ikke værd at skrive om, da der her var tale om en stilfærdig en af slagsen, der hverken bød på mål, store målchancer eller poleret fodboldspil.

Men så kom Silkeborg efter det kort inde i anden halvleg, hvor Nicolai Vallys bragte hjemmeholdet på 1-0 efter et velspillet angreb. Et gennemtjek af VAR fik dog kampens dommer til at annullere scoringen, hvorfor kampen stadig forblev målløs. Nicklas Helenius stod nemlig i offside og spærrede noget af udsynet for OB-målmand Hans Christian Bernat.

Silkeborg valgte herefter at fortsætte med at mose på, og det gav pote efter 75 minutter. Her afsluttede Sebastian Jørgensen nemlig en flot tur ved at sende bolden gennem benene på en OB-forsvarer og ind bag en chanceløs Hans Christian Bernat i OB-målet. 1-0 til oprykkerne.

I kampens dybe overtid fik OB’s Max Fenger så annulleret et mål efter et frispark begået på Silkeborgs målmand Nicolai Larsen.

Men næ nej. Max Fenger ville det anderledes. Derfor scorede han da bare endnu engang og sikrede dermed OB 1-1 og et point fem minutter inde i overtiden.