1 min læsningSevilla-præsident om Kounde-transfer: I kan godt finde muldvarpen frem

Sevillas helt store forsvarsprofil, Jules Kounde, har været rygtet til flere klubber end man kan tælle på to hænder. Nu understreger Sevillas klubpræsident, at den franske stjerne kun bliver solgt, hvis buddene er høje nok.

1 min læsning
Jules Kounde var i aktion for landsholdet, da Frankrig slog Spanien i Nations League-finalen. Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Jules Kounde er én af de mest eftertragtede spillere hos Sevilla, og derfor mener klubpræsidenten, Jose Castro, at budene skal være i den meget høje ende før de lader ham gå.

Det fortæller klubpræsidenten til mediet as.com, hvor han understreger, at Sevillas økonomi er stærk nok til at vente med et salg af Kounde:

– Ja, tabene (fra coronasæsonen med de færre tilskuer på stadion, red.) kunne have været løst nemt med et Kounde-salg. Men i og med at vi har beholdt ham i klubben, viser vi, at vi er økonomisk stabile til at sige nej til budene på 50 millioner euro (400 millioner danske kroner, red.). Så dem der siger, at vi er ruineret, de ved ikke, hvad de taler om, afrunder han.

Koundes frikøbsklasul lyder på hele 80 millioner euro (svarende til cirka 600 millioner danske kroner).

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Læs også: Du er vågnet op til årets bedste fodboldsøndag – få overblikket her!

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer