1 min læsningPolitisag: Crystal Palace-fans viste et voldsomt banner rettet mod Newcastle

Crystal Palaces fans havde i går et banner med rettet mod Newcastle, der anklager den nye ejerkreds for at være alt fra terrorister til mordere. Uanset om det er ment 'i sjov' eller ej, bliver det nu undersøgt af politiet.

1 min læsning
Banneret, der anklager Newcastles nye ledelse for at være alt fra terrorister til mordere bliver nu undersøgt af politiet. Foto: Peter Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix

Newcastle har fået nye saudiarabirske ejere. Det har skabt meget debat, men nu ser det ud til, at Crystal Palaces fans har nået grænsen efter de i går medbragte et banner med nogle alvorlige gloser. Banneret undersøges nu af Croydon Metropolitan Police.

– Lørdag den 23. oktober har politiet modtaget information om et stødende banner fra Crystal Palace-fans. Betjente vurderer informationerne og laver undersøgelser. Enhver påstand om racisme vil blive taget meget seriøst, skriver Croydon Metropolitan Police på Twitter.

Læs også: Du er vågnet op til årets bedste fodboldsøndag – få overblikket her!

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer