1 min læsningLiverpools egyptiske konge: Kan ikke sige, at jeg er verdens bedste

Selvom Mohamed Salah er flyvende for Liverpool for tiden, vil han ikke pege på sig selv som den bedste i verden. Det er der ifølge ham delte meninger om.

1 min læsning
Salah er i forrygende form for tiden for Merseyside-klubben. Foto: Gabriel Bouys/AFP/Ritzau Scanpix

Mohamed Salah har gang i en solid sæsonstart for Liverpool med mange mål til følge, men selvom mange mener, at han muligvis er den bedste i verden, vil han ikke pege på sig selv som dén bedste. Det er der ifølge ham flere om at bestemme.

Sådan lyder det Salah ifølge goal.com

– Det lyder alt sammen godt (at folk skulle mene, at han er verdens bedste, red.). Det glæder mig, men jeg tænker at der er forskel på folks meninger. Jeg kan ikke sige, at jeg er den bedste spiller i verden – nogle vil være enige, mens andre vil være uenige. I min egen verden er jeg den bedste, siger egypteren og sætter et par ord på aftenens topkamp på Old Trafford:

– Jeg bryder mig ikke om, at man kalder Liverpool for underdogs. Jeg har altid sagt, at når man spiller for Liverpool så skal man vinde alle kampene, afslutter han.

Salah har scoret hele 12 gange og lavet fire assist i 11 kampe på tværs af turneringerne.

Læs også: Salah taler ud: Vil blive i Liverpool for evigt, men det er ikke i mine hænder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer