1 min læsningGuardiola: Brighton er ikke et top 5-hold, men de spiller som et

Manchester City besejrede lørdag aften Brighton & Hove Albion på udebane. Efter kampen roser City-manager, Pep Guardiola, sit eget mandskab, mens han har roser til Brightons gåpåmod.

1 min læsning
Pep Guardiola havde travlt med at dirigere sit mandskab i anden halvleg lørdagens kamp. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix.

Lørdag aften spillede Manchester City på udebane imod Brighton & Hove Albion, hvor de forsvarende engelske mestre vandt med hele 1-4.

Efter kampen roser Citys manager, Pep Guardiola, sit mandskab for at besejre en svær modstander:

– Alle kender til at spille på det her stadion og den måde de (Brighton, red.) spiller på. Derfor en stor kompliment til mit hold. 

– De har alle mekanismer som et storhold skal have, men jeg kender det fra tidligere, når jeg har mødt ham i Swansea (Graham Potter, red.), da han var træner der. De spiller med mod og det beundrer jeg. De er ikke et top-5 hold, men de spiller som et. 

– Det er derfor mit hold ved, hvor svært det er, og derfor fortjener mit mandskab ros, siger Pep Guardiola til Sky Sports

Derudover erkender den spanske manager, at hans modstander spillede bedst i anden halvleg:

– I anden halvleg var de bedre. De skiftede system og spillede med en diamant. Vi fik ikke tilpasset os så godt, som vi kunne have gjort. Det er ikke let at gøre i løbet af kampen, men vi fik en vigtig sejr, siger Pep Guardiola.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer