1 min læsningFCN-profil sulten efter sejr: Vi skal kigge indad

Mads Døhr Tychosen er trods sine 24 år én af de rutinerede kræfter hos Farum-drengene. Han appellerer nu til at klubben kigger indad og finder det gode spil frem igen i en tid, hvor det kan ligne, at de har glemt, hvem de egentlig er.

1 min læsning
Vejle fik deres første superligasejr i fredags, da de slog FC Nordsjælland med 2-0 hjemme. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FCN er inde i en formkrise. Det frustrerer en af de rutinerede kræfter i klubben, Mads Døhr Thychosen, der på trods af sine blot 24 år bærer et stort ansvar i klubben. Han ser nu frem til, at der igen kan komme en sejr på tavlen.

– Det kan hurtigt ligne, at vi har glemt, hvilket hold vi er, og hvor gode vi egentlig er. Vi har bolden meget, men vi præsterer ikke på et højt nok niveau eller er effektive nok. Mod Midtjylland var vi gode på bolden og farlige på vores omstillinger i de første 45 minutter, men mod Vejle får vi desværre ikke scoret på vores ene store chance i første halvleg, forklarer han til FCN’s hjemmeside og sætter lidt ord på den negative stime, som klubben er inde i for tiden:

– Og det er lidt symptomatisk for vores situation lige for tiden. Vi får ikke scoret på de chancer, vi har, og samtidig er det for nemt at score på os nede i den anden ende. Det er det, der dræber os i øjeblikket, og der må vi kigge indad, fordi vi er simpelthen så sultne efter en sejr, og det er også derfor, at vi er så skuffede, afslutter han.

Mads Døhr og resten af Nordsjælland-drengene møder OB i pokalturneringen onsdag på hjemmebanen Right to Dream Park, hvor de også tager imod AaB i superligaregi søndag.

Læs også: Dagens overblik: Chelsea-massakre, nyt om Haaland-skade og Zlatan i hovedrollen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer