Zlatan scorede i begge ender, da Milan besejrede Bolognas ni mand

Lørdag aften mødte AC Milan på udebane Bologna i Serie A. Her fik Milano-klubben tilkæmpet sig tre point, mens Zlatan Ibrahimovic scorede et af målene

Zlatan Ibrahimoviz blev både skurk og helt i lørdagens sene opgør mod Bologna. Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix.

AC Milan skulle lørdag aften en tur til Stadio Dall’Ara for at spille mod Bologna, hvor danske Simon Kjær spillede hele kampen. Her lykkedes det for Milano-klubben at hente alle tre point efter et vanskeligt opgør.

Kampens første mål faldt efter 16 minutters spil, da portugisiske Rafael Leao bragte Milan i front med 0-1.

Blot fire minutter senere gik det endnu mere ned ad bakke for Bologna, da Adama Soumaoro som sidste mand begik et frispark, hvilket medfulgte et direkte rødt kort.

Efter 35 blev slemt til værre, da Milans Davide Calabria kunne banke bolden i mål til 0-2, hvilket blev pausestillingen.

Anden halvleg blev dog en helt anden kamp, end hvad AC Milan nok havde regnet med. Bolognas ti mand formåede nemlig på blot syv minutter at bringe balance i regnskabet, da først Zlatan Ibrahimovic lavede et selvmål, mens Bolognas Musa Barrow udlignede til 2-2.

Jublen for Bologna varede dog kort, da Roberto Soriano efter 58 minutters spil modtog et rødt kort efter en grim forseelse på Milans Fode Ballo Toure.

Alligevel havde AC Milan svært ved at nedbryde Bolognas ni mand undervejs i anden halvleg, men efter 84 minutter kom forløsningen. En høj bold dalede ned lidt uden for feltet, og der dukkede Ismael Bennacer op og bragede bolden ned i det lange hjørne til 2-3.

I det 90. minut ville Zlatan igen på scoringstavlen, denne gang i den rigtige ende, da den svenske angriber sparkede bolden i kassen til kampens slutresultat, 2-4.

Dermed indtager Simon Kjær og AC Milan den italienske Serie A’s førsteplads.