2 min læsningMensah ser frem til derby: Skal vise særlig mentalitet

På søndag spiller Brøndby IF og F.C. København sæsonens første derby. Et stort opgør, som Kevin Mensah ser utrolig meget frem til.

2 min læsning
Mensah
Kevin Mensah og Brøndby IF jagter anden superligasejr i træk, når FCK kigger forbi søndag eftermiddag. Foto: Andy Buchanan/AFP/Ritzau Scanpix

Torsdag aften tabte Brøndby IF med 2-0 på udebane til Rangers FC i Europa League. Der er dog ikke tid til at dvæle for meget over dette nederlag, da der på søndag venter de blågule endnu et stort opgør, når ærkerivalerne fra F.C. København besøger Brøndby Stadion.

Her bliver der tale om sæsonens første derby mellem de to mandskaber, som hjemmeholdets Kevin Mensah ser frem til. Det fortæller han nemlig til klubbens hjemmeside.

– Jeg glæder mig vanvittigt meget til det her derby, for det bliver lidt som at spille sit første rigtige derby igen efter lang tid. Det er noget tid siden, vi har oplevet det, føler man. Så det glæder vi os rigtig meget til, men det bliver en kamp med tryk på ligesom Rangers-kampen i går, siger Kevin Mensah til Brøndbys hjemmeside og slår samtidig fast, at man skal kunne se nogle af de samme dyder, som holdet leverede i den seneste superligakamp.

– Når alt kommer til alt, så er det isoleret set det vigtigste at få de tre point. Hvis man kigger på sidste kamp i 3F Superligaen, da vi mødte Vejle, så lavede vi et fantastisk comeback. Vi fik vist den her Vestegn-mentalitet ved aldrig at give op, og det er sådan en mentalitet, vi skal sætte os for dagen mod FC København. Vi har allesammen oplevet den stemning, som vores fans kan skabe til sådanne kampe, så det glæder vi os rigtig meget til at være en del af.

Læs også: Thorup inden Derby: Slet ikke nervøs

Derbyet mellem Brøndby IF og F.C. København starter søndag klokken 14 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer