1 min læsningThorup inden derby: Slet ikke nervøs

Resultaterne har været svingende for F.C. København på det seneste, men cheftræner Jess Thorup er ikke nervøs før søndagens møde med Brøndby.

1 min læsning
Det er ikke gået som smurt på det seneste for Jess Thorup og FCK. I aftes blev københavnerne slået af PAOK i Conference League. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Det er ikke blevet til sejr for F.C. København i de seneste tre kampe. Derudover er truppen ramt af skader til en del profiler. Det får dog ikke cheftræner Jess Thorup til at ryste på hånden før søndagens derby mod Brøndby, skriver Ritzau.

– Derbyet er en kamp for sig, og vi kender betydningen af den, så jeg er slet ikke nervøs for den kamp, siger Thorup og fortsætter:

– Vi glæder os alle til den kamp, og jeg føler ikke, at vi står hverken bedre eller værre, end vi har gjort tidligere.

Læs også: Thorup om Singh: Derfor blev han skiftet ud igen

Profilerne Carlos Zeca og Rasmus Falk er begge ude med skader. Det samme gælder Jens Stage, Victor Kristiansen og Kamil Wilczek. De to sidstnævnte kan dog komme i spil til Brøndby-kampen, fortæller Jess Thorup.

Læs også: Zeca så FCK-nederlag blandt fans: De har altid støttet mig

Kampen mellem Brøndby og F.C. København spilles som nævnt søndag, og der er kickoff klokken 14. Kampen kan ses på 3+ samt viaplay.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer