2 min læsningThomasberg tror på første Randers-sejr i Europa

Randers FC møder i aften tjekkiske Jablonec ude i Conference League, og chefttræner Thomas Thomasberg håber og tror på den første sejr i Europa.

2 min læsning
Thomas Thomasberg mener, Randers FC kan spille lige op mod Jablonec i aftenens Conference League-opgør. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Randers FC har hentet to point i to udekampe i Conference League. Men nu vil cheftræner Thomas Thomasberg have en sejr i gruppespillet. Det, håber han, kan komme i aftenens udekamp mod FK Jablonec fra Tjekkiet.

– Vi håber på en sejr. Det er jo det første kriterie, når vi tager ud til de her kampe. Vi har spillet mod de andre hold i puljen, og Jablonec er de sidste, vi mangler at møde. Jeg har set begge kampe, de har spillet i turneringen, og det er et godt hold, vi kan spille op med, og det skal vi ud at vise, at vi kan. Det glæder vi os til, siger Thomasberg til klubbens hjemmeside.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

FK Jablonec er et point foran Randers FC i gruppen, efter tjekkerne har vundet hjemme 1-0 over CFR Cluj og tabt ude med 1-0 til AZ Alkmaar. Derfor er det to vigtige kampe i træk, der venter Randers mod tjekkerne.

– Det er lidt to nøglekampe, der venter os imod dem. Vi er et enkelt point bagefter dem, og derfor skal vi herfra med point og allerhelst med en sejr. Det ville være rart at vinde en kamp i Europa, siger Thomas Thomasberg.

Læs også: Randers-helt: Thomasberg svinede os til

Randers har indtil videre spillet 2-2 ude mod AZ Alkmaar og 1-1 ude mod CFR Cluj. I aften venter så den tredje udekamp i streg for kronjyderne i gruppespillet. Thomas Thomasberg har opskriften klar til det vigtige opgør.

– Vi skal ud at gøre de ting, vi er gode til som hold. Vi kommer op imod et fysisk rigtigt fint hold med god fart og dygtige omstillingsspillere, og der skal vi selvfølgelig gerne forhindre, at de kommer i farlige situationer. Vi skal dog først og fremmest have vores eget spil til at lykkes, så vi kommer til at skabe chancer på forskellige måder. Vi har jo nærmest kun scoret på dødbolde i Europa, så det kunne være rart at få et mål i åbent spil.

Kampen mellem FK Jablonec og Randers FC spilles i aften klokken 21 og kan ses på TV2 Sport.

Læs også: Thomasberg om Odey: Sjældent jeg har haft sådan en angriber

Læs også: Dan Petrescu storhylder Randers-træner: Danmarks mest eftertragtede

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer