1 min læsningDan Petrescu storhylder Randers-træner: Danmarks mest eftertragtede

CFR Clujs rumænske cheftræner Dan Petrescu roser Thomas Thomasberg inden Europa League-opgøret mod Randers FC torsdag aften.

1 min læsning
Thomasberg
CFR Cluj har stor respekt for Randers FC, inden klubbernes europæiske møde. Spørger man Dan Petrescu, er Thomas Thomasberg Danmarks mest eftertragtede træner. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Randers FC formåede at få et flot resultat, da man hjemme i første runde af Conference League fik point mod hollandske AZ Alkmaar. Torsdag aften venter der så kronjyderne den første kamp på udebane i gruppespillet, hvor turen går til Rumænien, hvor CFR Cluj tager imod.

Inden opgøret er Clujs rumænske cheftræner Dan Petrescu ude med rosende ord om sin trænerkollega Thomas Thomasberg.

– Deres træner, som har været der i tre år, er den mest eftertragtede træner i Danmark. Det siges, at han er den mest værdifulde. Det, jeg hører, er, at han er en rigtig dygtig træner, siger Dan Petrescu til den rumænske tv-station Digi Sport, der har en imponerende spillerkarriere bag sig. Han har blandt repræsenterede Chelsea, Southampton og Genoa og spillede knap 100 kampe for der rumænske landshold.

Petrescu nærer også stor respekt for Randers FC.

– I deres sidste kamp mod Midtjylland tabte de 0-1, men boldbesiddelsen og chancerne var med Randers. Jeg er meget bekymret, når jeg ser, at Randers dominerer et hold som Midtjylland, som har et stort budget, siger Dan Petrescu endvidere.

Læs også: FCK-stjerne om kvindelig dommer: Spændende og hun bliver bedømt på sine kvaliteter

Kampen mellem CFR Cluj og Randers FC starter klokken 18:45 og kan følges på TV 2 SPORT.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P