Rangers cruisede sikkert forbi Brøndby

Brøndby har haft en lidt haltende sæsonstart i både Superligaen og Europa League. Torsdag aften tabte drengene fra Vestegnen så til et velspillende Rangers-mandskab.

Brøndby spillede mod skotske Rangers her til aften. Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix

De 1.600 medrejsende Brøndby-fans kunne her til aften se deres hold tabe til Rangers på Ibrox Stadium i Glasgow.

Steven Gerrards Rangers startede kampen bedst, og det gav pote efter et hjørnespark i det 19. minut, hvor Leon Balogun headede skotterne i front.

Brøndby kom derefter mere med i kampen, hvor de fik strikket nogle fine angreb sammen, men uden dog at have det sidste output foran kassen.

Efter 29 minutter blev det 2-0 til de skotske mestre…. troede de. Der blev nemlig fløjtet for offside i situationen. Men efter et VAR-tjek blev målet så alligevel en realitet. 2-0 til Rangers på mål af jamaicanske Kemar Roofe.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

I anden halvleg startede de blå/gule klart bedst. Det udmøntede sig i en friløber til Mikael Uhre, der desværre måtte se sin afslutning sejle forbi målet.

Derefter nærmest overtog Rangers kampen. Det blev til både stolpeskud og friløbere, men flere mål faldt der ikke. Rangers vinder dermed sikkert 2-0 og får deres første europæiske point.

I Europa Leagues Gruppe A spillede Sparta Moskva hjemme mod Lyon. Den kamp endte med 2-4 til udeholdet, der dermed sætter sig på førstepladsen. I den anden ende af tabellen beholder Brøndby gruppens sidsteplads.