1 min læsningPremier League-rekord: Arsenal har skrevet kontrakt med 4-årig

Zayn Ali er navnet på fremtidens 'Messi'. Det håber London-klubben, Arsenal, i hvert fald. De har nemlig sat ny Premier League-rekord og hentet den blot 4-årige spiller til klubben.

1 min læsning
Talentet har taget internettet med storm med sine 'Messiske' driblinger, og nu kan han så prale med at være Arsenal-spiller. Foto: BBC.

Zayn Ali er den yngste spiller i historien, der skriver under med en Premier League-klub. Talentet, der selv er erklæret Arsenal-fan, har skrevet under på en kontrakt med netop ‘The Gunners’.

Er du god nok, så er du også gammel nok. Det er i hvert fald tilfældet for Zayn Ali, der har skrevet under med London-klubben, Arsenal.

Ali’s tidligere træner har da også bemærket, hvor stort et talent drengen besidder, som han betydet, at han allerede spiller med drenge, der er dobbelt så gammel som ham selv.

– Den måde han spiller fodbold på, er bare så meget bedre end alle andre. Det gælder både hans løb, teknik, pasninger og afslutninger, fortæller den tidligere Ali-træner Austin Schofield til BBC News. 

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

Læs også: Lineker storroser Leicesters nye goalgetter

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer