1 min læsningBielsa vil ikke forcere sin midtbanejuvels comeback

Kalvin Phillips er en nøglefigur for Leeds, men selvom han er tilbage fra sin lægskade og har gennemført både træningspas og fysiske tests, vil Marcelo Bielsa ikke gøre brug af ham i weekendens opgør mod Wolves.

1 min læsning
Den engelske landsholdsspiller Kalvin Phillips er tilbage efter sin skade, men Bielsa vil ikke kaste ham for tidligt i aktion. Foto: Ian Walton Reuters/Ritzau Scanpix

Kalvin Phillips pådrog sig en lægskade under landsholdstjenesten, men er nu tilbage for Marcelo Bielsas Leeds-mandskab. Bielsa vil dog ikke kaste englænderen for løverne for tidligt.

Det fortæller han til Independent.

– Kalvin (Phillips, red.) er sund og rask, men har ikke spillet rigtig fodbold I tre uger. Det vil derfor være for tidligt at bruge ham på søndag (på hjemmebane mod Wolverhampton, red.), fastslår den karismatiske træner inden han uddyber:

– Efter tre ugers pause er det nødvendigt for ham, at få trænet sig helt klar. Kalvin har gennemført både træningspas og de fysiske tests, men jeg vil ikke forcere med ham, så han spiller ikke søndag, understreger Leeds-manageren, der ligeledes må undvære Luke Ayling, Patrick Bamford, Junior Firpo og Robin Koch til opgøret. Han kan dog glæde sig over, at hans brasilianske tekniker i form af Raphinha atter er disponibel efter den karantæne, han fik for at spille for Brasilien, da de slog Uruguay med hele 4-1.

Læs også: Liverpool overvejede Leeds-stjerne denne sommer

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer