Champions League

Vild Liverpool statistik på udebane – en ren målmaskine

Liverpool FC klarede sig igen godt på udebane tirsdag aften, da de besejrede Atletico Madrid med 3-2 på Wanda Metropolitano i Madrid. Og det er ikke tilfældigt, at de scorede tre mål i kampen.

Mohamed Salah og Liverpool har en fantastisk statistik på udebane i denne sæson. Foto: Ritzau Scanpix/ REUTERS/ Sergio Perez

Det er en afgørende facet af fodboldspillet, at du kan forsvare dig ordentligt.

Men det er nu alligevel bedre, når du også kan score mål. Og især på udebane har det fungeret godt for Liverpool i denne sæson.

Holdet fra Beatles-byen har under Jürgen Klopps kyndige ledelse i denne sæson scoret minimum tre mål i alle deres udekampe. Det gælder både i Premier League og i Champions League.

Holdet har spillet to udebanekampe i Champions League, mens det i den hjemlige Premier League er blevet til fire kampe med tre scoringer, samt weekendens udesejr over Watford, hvor Liverpool scorede fem gange.

Det er især Mo’ Salah, der tegner sig for mange af målene. Han har nu scoret ni kampe i streg for Liverpool, hvilket han er den første i klubbens historie, der har gjort.

I weekenden skal Liverpool spille på udebane mod Manchester United.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P