1 min læsningSpurs mangler flere prominente navne til Europa League-dyst

Tottenham må undvære et hav af profiler, når de i morgen møder Vitesse i Europa League. Heriblandt Harry Kane og Heung-min Son.

1 min læsning
Nuno mangler et væld af profiler til kampen i morgen mod Vitesse. Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Når Tottenham Hotspur møder Vitesse Arnhem i Holland i morgen, bliver det uden flere profiler. Nogle er skadet, mens andre skal restituere.

Udover stjerneduoen Kane og Son, må klubben fra det nordlige London undvære Emerson Royal, Eric Dier, Cristian Romero, Sergio Reguilon, Oliver Skipp, den danske kriger Pierre-Emile Højbjerg, Tanguy Ndombele og Lucas Moura. Sådan lyder det fra Evening Standard.

Nuno Espirito Santo udtaler på dagens pressemøde, at det ingenlunde handler om, at de undervurderer deres modstander, men at de bliver nødt til at veje spillerne på en guldvægt forud for det stramme program, der udover Premier League, byder på Carabao Cup.

– Vi har dyb respekt for alle turneringer, vi respekterer alle kampe. Jeg har vurderet, at det er bedre at lade nogle spillere blive (I England, red.) for at restituere og komme sig oven på deres skader. Vi skal være klar til søndagens kamp (ude mod West Ham, red.) og så er der allerede cupkamp igen onsdag (mod Burnley, red.), afslutter han.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

Læs også: Steve Bruce taler ud efter Newcastle-afskedigelse

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer