2 min læsningUnited-spiller advarer mod skadet Atalanta-profil

Manchester United møder onsdag Atalanta i Champions League hjemme på Old Trafford, og den tidligere Atalanta-spiller, Amad Diallo, er ikke i tvivl om, hvem englænderne i særdeleshed skal holde øje med – nemlig tyske Robin Goses, men der er bare ét problem; Tyskerne er slet ikke klar til kampen.

2 min læsning
Joakim Mæhle kommer formentlig i aktion mod Manchester United, men det er ikke ham, Amad Diallo er nervøs for. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Atalanta fører lige nu gruppe F i årets Champions League, men i de næste to kampe skal italienerne op mod det formodede bedste hold i gruppen – Manchester United.

Englænderne er så langt fra kommet overbevisende fra start i turneringen, da de startede med at tabe til upåagtede Young Boys, mens der i kampen mod Villareal skulle en overtidsscoring fra Cristiano Ronaldo til, for at de Røde Djævle kunne sikre sig alle tre point.

Hos Manchester United har de en tidligere Atalanta-spiller i truppen i ivorianske Amad Diallo, og selvom han endnu ikke selv har været i spil for United i denne sæson, så kan han stadig give resten af holdet gode råd om sin tidligere arbejdsgiver.

– Først og fremmest vil ingen undervurdere Atalanta. Hvis man gør det, så begår man en stor fejl. De har en god træner, gode spiller og gode fans. De presser højt og tillader dig ikke at spille, og så gør de det vanskeligt for dig, lyder det fra Diallo, der advarer om specielt to af italienernes spillere.

– Deres wings, [Robin] Gosens og [Ruslan] Malinovsky, er deres styrke, det vil gøre det vanskeligt for dig. Selv når de ikke har bolden, løber lige præcis de to meget. Hvis man mister bolden, så kommer man i problemer, for de løber så meget, lyder det fra Amad Diallo, der åbenbart ikke har fanget, at tyske Robin Gosens er skadet og derfor formentlig erstattes af en vis dansk landsholdsspiller.

Robin Gosens pådrog sig en skade i baglåret i Atalantas Champions League-kamp mod Young Boys, og ligesom det var tilfældet i den kamp, så forventes det, at manager Gian Piero Gasperini i stedet gør brug af Joakim Mæhle på positionen som venstre wing. Gosens skade ventes at holde ham ude af kamp til december.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer