2 min læsningTuchel må igen undvære Pulisic: Han er meget tæt på

Chelsea har måttet undvære amerikanske Christian Pulisic stort set hele sæsonen, og han når da heller ikke at blive sin ankelskade kvit, før Champions League-kampen mod Malmö onsdag, men han nærmer sig med hastige skridt et comeback.

2 min læsning
Thomas Tuchel har foruden Pulisic en stort set intakt trup til kampen mod Malmö. Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Pulisic nåede at spille to kampe for Chelsea, inden han blev smittet med coronavirus.

Da virusen havde forladt amerikanerens krop blev han udtaget til USA’s landshold, og her blev han først i september skadet i en kamp mod Honduras. Nu skulle der dog være lys for enden af tunnelen for den 23-årige Chelsea-profil.

– Han er meget, meget tæt på at være tilbage. Han havde en lille reaktion med noget smerte, men han er bare nødt til at lade det tage sin tid og så være tålmodig, lyder det fra Chelsea-manager Thomas Tuchel.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

– Han var tæt på at komme tilbage, men så fik han en reaktion med noget smerte i anklen. Christian er meget utålmodig, for han vil bare gerne spille, han vil gerne på banen og hjælpe os, og vi kan se, hvor meget han lider, når han er med til holdmøder og ikke kan komme i aktion.

– Det er svært for ham. Han blev skadet i en landskamp for USA, hvor han blev tacklet voldsomt og slog sin ankel. Spillere med hurtige bevægelser, som Christian, skal passe meget på. Når genoptræningen ikke går helt efter planen, og der er smerte eller tilbagefald, så er han nødt til at starte helt forfra, lyder det fra Tuchel.

Pulisic var en vigtig brik i det Chelsea-puslespil, som Thomas Tuchel i sidste sæson førte til en sejr Champions League og en fjerdeplads i Premier League. Amerikaneren spillede i de to turneringer 37 kampe med seks mål og fire assist til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer