1 min læsningMedie: Topscorer først tilbage i det nye år

FC Midtjyllands brasilianske topscorer, Junio Brumado, måtte udgå af søndagens kamp mod FC Nordsjælland med store smerter i den ene ankel. Nu mener Ekstra Bladet at vide, at den store brasilianer er ude resten af året.

1 min læsning
Også i kampen mod AGF slog Junior Brumado sig, men det var ikke alvorligt. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Der er næppe nogen spiller i FC Midtjyllands trup, de nødigere vil undvære, men det ser ud til, at de bliver nødt til det.

Brasilianske Junior Brumado, der er topscorer i Superligaen, udgik i søndagens kamp mod FC Nordsjælland med det, der lignede en alvorlig ankelskade.

Allerede umiddelbart efter kampen vurderede FC Midtjyllands cheftræner, Bo Henriksen, at ’det ikke så voldsomt godt ud’, og den vurdering er ifølge Ekstra Bladets oplysninger nu blevet bekræftet.

Avisen mener at vide, at skaden som minimum kommer til at kræve en pause på fire uger for den store brasilianske angriber, der også kan vise sig at være ude resten af året.

FC Midtjylland spiller sin sidste superligakamp på udebane mod Vejle den 29. november, mens de den 9. december skal en tur til Bulgarien for at møde Ludogorets.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer