Mbappé og Messi kombinerer i parisiansk målfest

Leipzig har fået en sløv start på sæsonen i Bundesligaen, men i Paris leverede de en flot præstation, før stjernestøv fra Mbappé og Messi afgjorde kampen.

Messi lavede en lækker detalje, da han med en 'panenka' bragte Paris på 3-2. Foto: Anne-Christine Poujoulat/AFP/Ritzau Scanpix.

Paris Saint Germains offensiv har ikke for alvor sprudlet efter Lionel Messis ankomst, men et samarbejde mellem Messi og Mbappé sikrede franskmændene sejren i aftenens kamp, hvor RB Leipzig og Yussuf Poulsen kom på besøg.

PSG fik en planmæssig start på aftenens opgør, da farlige Kylian Mbappé bragte franskmændene foran.

RB Leipzig fik med en scoring på hver side af pausen bragt sig tilbage i kampen, inden Messi-Mbappé-showet startede.

Ved udligningen spillede Messi først bande med Mbappé og derefter med stolpen, som pænt lagde bolden til rette på målstregen, så argentineren kunne have nøjedes med at puste til bolden for at lave mål.

Syv minutter senere var duoen på spil igen. Mbappé driblede let og elegant ind i straffesparksfeltet, hvor Leipzig’s Mohamed Simakan nedlagde den agile franskmand. Lionel Messi fik æren, og med en fræk panenka sendte han PSG på sejrskurs.

I kampens tillægstid fik franskmændene endnu et straffe. Mbappé sendte her bolden langt over mål.

Yussuf Poulsen kom på banen med otte minutter tilbage, men danskerens ankomst ændrede ikke på kampens udfald.

PSG vinder 3-2 og spiller sig igen foran Manchester City i Gruppe A. RB Leipzig og Yussuf Poulsen har endnu ikke fået point.