Manchester City og unge Palmer baskede Brügge med 5-1

Fra første fløjt var der klasseforskel, da Manchester City gæstede Jan Breydel Stadion i Brügge tirsdag aften. Englænderne vandt sikkert 5-1 efter stor dominans.

Cole Palmer scorede for Manchester City i Champions League mod Club Brügge
Cole Palmer fik scoret i sin Champions League debut for Manchester City mod Club Brügge tirsdag aften. Foto: Ritzau Scanpix / AFP

Manchester City var her, der og alle vegne tirsdag aften på udebane mod Club Brügge, og Pep Guardiolas mandskab dominerede kampen fra første fløjt.

Mest iøjnefaldende blev scoringen i anden halvleg af den unge midtbanespiller, Cole Palmer, som i den forgangne weekend formåede at spille både Premier League samt lave hattrick for U23-holdet i Manchester City – på samme dag!

Palmer scorede målet til 4-0 efter at have afløst forbilledet Kevin De Bruyne med en lille halv time igen. Og på De Bruyne manér modtog han bolden på kanten af feltet og placerede den i venstre side af målet udenfor Simon Mignolets rækkevide i Brügge-målet.

Med en boldbesiddelse på 60% og med 21 målforsøg var Manchester Citys sejr nærmest sikker hele vejen. Englænderne fik annulleret et mål tidligt i kampen, men efter 29 minutters spil satte Cancelo gang i kampen med sin scoring til 1-0, hvor han modtog en bold i dybden og puttede bolden sikkert i nettet.

Riyad Mahrez udbyggede føringen til 2-0 på straffespark kort før pausen, og efter pausen kom Kyle Walker også på tavlen, da han løb dybt i feltet og sparkede bolden fladt ind bag Mignolet til 3-0.

I anden halvleg fik Club Brügge også lidt oprejsning, da Hans Vanaken reducerede til 4-1, men glæden varede kort. Minutterne efter scorede Mahrez sit andet mål til 5-1.

Manchester City løb fra Club Brügge igennem hele kampen, og med sejren har Pep Guardiolas hold nu seks point for tre kampe.