1 min læsningKoeman bekræfter: Ansu Fati tæt på ny kontrakt

I denne sæson har de ikke væltet sig rundt i positive transfernyheder i FC Barcelona, men nu kan der langt om længe være en på vej, da klubben er tæt på at nå til enighed med stortalentet Ansu Fati.

1 min læsning
Ansu Fati kan formentlig se frem til en klækkelig lønstigning. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Lionel Messi er som bekendt fortid i FC Barcelona, og det begynder mere og mere at ligne et generationsskifte i den spanske storklub.

I sidste uge forlængede klubben med 18-årige Pedri, og nu den catalanske stolthed også tæt på at kunne præsentere en ny kontrakt til en anden af klubbens 18-årige talenter, nemlig offensivprofilen Ansu Fati.

– Jeg ved, at de (klubben, red.) er tæt på at have en kontraktaftale på plads med Ansu [Fati]. Det er store nyheder for Barca, for vi taler om en spiller der kan præge klubbens fremtid på lang sigt, lyder det forud for FC Barcelonas Champions League-opgør mod Dinamo Kiev fra cheftræner Ronald Koeman.

Ansu Fati døjede i starten af sæsonen med en skade i den ene menisk, men i slutningen af september fik den Guinea-Bissau-fødte spiller atter græs under støvleknopperne.

Også i sidste sæson døjede den 18-årige spiller med knæproblemer, så han fik således kun de ni første kampe i sidste sæsons LaLiga.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer