LaLiga

Koeman bekræfter: Ansu Fati tæt på ny kontrakt

I denne sæson har de ikke væltet sig rundt i positive transfernyheder i FC Barcelona, men nu kan der langt om længe være en på vej, da klubben er tæt på at nå til enighed med stortalentet Ansu Fati.

Ansu Fati kan formentlig se frem til en klækkelig lønstigning. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Lionel Messi er som bekendt fortid i FC Barcelona, og det begynder mere og mere at ligne et generationsskifte i den spanske storklub.

I sidste uge forlængede klubben med 18-årige Pedri, og nu den catalanske stolthed også tæt på at kunne præsentere en ny kontrakt til en anden af klubbens 18-årige talenter, nemlig offensivprofilen Ansu Fati.

– Jeg ved, at de (klubben, red.) er tæt på at have en kontraktaftale på plads med Ansu [Fati]. Det er store nyheder for Barca, for vi taler om en spiller der kan præge klubbens fremtid på lang sigt, lyder det forud for FC Barcelonas Champions League-opgør mod Dinamo Kiev fra cheftræner Ronald Koeman.

Ansu Fati døjede i starten af sæsonen med en skade i den ene menisk, men i slutningen af september fik den Guinea-Bissau-fødte spiller atter græs under støvleknopperne.

Også i sidste sæson døjede den 18-årige spiller med knæproblemer, så han fik således kun de ni første kampe i sidste sæsons LaLiga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P