2 min læsningJürgen Klopp før gensyn med Simeone: Jeg foretrækker en anden type fodbold

Liverpool måtte i forrige sæson se sig slået ud af Champions League af Atletico Madrid, og det fik Jürgen Klopp til at kritisere spaniernes spillestil. Tirsdag mødes de to klubber igen i Champions League, og Jürgen Klopp har ikke ændret mening.

2 min læsning
Jürgen Klopp har stor respekt for Diego Simeone, men han kan ikke lide hans spillestil. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Det var en tydeligt skuffet og bitter Jürgen Klopp, der i marts 2020 røg ud til Atletico Madrid.

Den tyske Liverpool-manager havde haft problemer med at nedbryde den stærke spanske defensiv, og efterfølgende udtalte han sig kritisk om Diego Simeones spillestil, som ifølge tyskeren var for defensiv i forhold til de kvalitetsspillere, argentineren havde til sin rådighed.

Tirsdag mødes de to managers igen i samme turnering, når Liverpool gæster Wanda Metropolitano i Madrid, og forud for den kamp har Klopp forklaret, hvorfor han sagde, som han gjorde for små to år siden.

– Jeg var sur og skuffet over mange ting – også over livet, for så mange ting gik forkert i verden på det tidspunkt, og vi var nødt til at koncentrere os om fodbold under mærkelige omstændigheder.

– Vi spillede mod et hold med verdensklassespillere, der forsvarede med alt, de havde, og det var formentlig grunden til, at jeg sagde de ting, lyder det fra Klopp, der vedholder, at Diego Simeones og Atletico Madrids spillestil ikke er noget for ham.

– Kan jeg lide det? Ikke alt for meget, men det er normalt, for jeg foretrækker en anden type fodbold, men det er jo bare mig, forklarede Klopp på pressemødet inden kampen, inden han denne gang roser sin argentinske modpart.

– Diego Simeone gør absolut alting rigtigt. Han er nuværende spansk mester og har været i Atletico Madrid i meget længe. Han har været meget succesfuld der. Han har en gruppe verdensklassespillere, som han holder på tæerne; De kæmper med alt, de har, som gjaldt det deres liv, og det siger meget om Diegos kvaliteter, og jeg kunne ikke respektere det mere, lyder det fra Klopp.

Mens Liverpool indtil videre har vundet begge sine første opgør i Champions League mod FC Porto og AC Milan, har Atletico Madrid slået AC Milan og spillet uagjort med FC Porto.

Kampen mellem Atletico Madrid og Liverpool spilles tirsdag aften klokken 21, mens det modsatte opgør på Anfield spilles 3. november.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer