1 min læsningEverton midtbaneprofil har brækket foden

Everton tabte i weekenden med 0-1 til West Ham, og nu er der igen dårlige nyheder til Liverpool-klubbens fans. Midtbaneprofilen Abdoulaye Doucouré har nemlig brækket foden og ventes derfor ude i en længere periode.

1 min læsning
Everton må se bort fra endnu en midtbanespiller det kommende stykke tid. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Everton holder sig trods nederlag i weekenden til i subtoppen af Premier League, og det er til trods for, at Rafael Benítez har haft markante skadesproblemer.

Den spanske manager har været uden blandt andre sin engelske angriber, Dominic Calvert-Lewin, siden tredje runde, og heller ikke brasilianske Richarlison har været til rådighed i de seneste fire kampe, ligesom også midtbanespillerne André Gomes og Fabian Delph er ukampdygtige.

Nu er der kommet yderligere skadesproblemer til klubben fra den blå del af Liverpool, og igen er det gået ud over en midtbanespiller. Det beretter engelske The Guardian.

Franske Abdoulaye Doucouré har indtil videre spillet 90 minutter i alle Evertons otte kampe i Premier League i denne sæson, hvor han ligeledes har bidraget med to mål og fire assist. Den franske midtbanespiller kan dog se frem til en periode udenfor banen, da han har brækket foden.

Mere konkret er det et brud på en mellemfodsknogle, som den 28-årige franskmand har pådraget sig. Hvor lang pause Doucouré skal holde, melder historien endnu intet om.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer