1 min læsningØget konkurrence for Marcondes – Bournemouth henter erfaren og gratis irer

Championship-klubben AFC Bournemouth, som har både Emiliano Marcondes og Philip Billing i truppen, har mandag skrevet kontrakt med klubløse Robbie Brady, der har været uden klub siden juli.

1 min læsning
Robbie Brady har tidligere spillet Premier Leagu for både Hull, Norwich og senest Burnley. Foto: AFC Bournemouth

Det er ikke ofte, man får muligheden for at hente en offensivspiller med 160 Premier League-kampe på cv’et ganske gratis.

Det er ikke desto mindre tilfældet for danskerklubben AFC Bournemouth, der har hentet den 29-årige irer, Robbie Brady, til klubben.

Brady har været uden klub, siden hans kontrakt i Burnley udløb 1. juli, men nu har den venstrebenede kantspiller altså fået en kontrakt hos Bournemouth, der i første omgang løber til slutningen på indeværende sæson.

Bournemouth indtager i øjeblikket førstepladsen i Championship, og klubben, der også har danske Philip Billing og Emiliano Marcondes på kontrakt, har sikret sig en mulighed for at forlænge kontrakten med Brady, hvis irerens ophold skulle vise sig at blive succesfuld.

Robbie Brady har 57 landskampe for Irland på sit cv, og i klubben på den engelske sydkyst er han blevet udstyret med trøjenummer 12.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer