1 min læsningHradecky efter ydmygelse: Vi fortjener ikke fansenes hyldest

Bayer Leverkusen og målmand Lukas Hradecky fik søndag ørerne i maskinen, da mestrene fra Bayern München gæstede BayArena. Fem gange måtte den finske målmand samle bolden op fra eget net i første halvleg.

1 min læsning
Robert Lewandowski åbnede allerede målscoringen mod Hradecky i det fjerde spilminut. Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Egentlig var det en direkte duel om førstepladsen i Bundesligaen, men sådan kan det umuligt have set ud for Bayer Leverkusens fans.

Klubben fra Ruhr er kommet godt fra land i denne sæsons Bundesliga, men søndag blev det til et forsmædeligt 1-5-nederlag til Bayern München, der scorede alle fem mål på 33 minutter i første halvleg. Ikke desto mindre var der efter kampen applaus fra hjemmeholdets fans.

– Vi fortjener ikke fansenes hyldest. Kampen var ovre for os i pausen. Derefter gjaldt det egentlig bare om forberedelse til de næste par uger, lød det efter kampen fra den tidligere EfB- og Brøndby-målmand, Lukas Hradecky, til DAZN.

Nu er det tid til selvransagelse i truppen, mener den 31-årige finne, der ikke umiddelbart kunne svare på, om Leverkusen-spillerne havde manglet mod til kampen.

– Det er man nødt til at spørge sig selv om. Jeg kan ikke sige her, hvordan de andre på holdet har forberedt sig på kampen, og om de føler, at de har givet alt. Det er den slags spørgsmål, vi nu er nødt til at stille os selv, lød det fra Hradecky.

Leverkusen-anfører, Hradecky, har nu lukket 12 mål ind i denne sæson, hvor Leverkusen blot har tabt to af sine otte kampe. Netop de to nederlag til henholdsvis Dortmund og Bayern München tegner sig for i alt ni af de mål, som Hradecky har lukket ind.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer