1 min læsningAndreas Christensen om Chelsea-målmand: Blandt verdens bedste

Andreas Christensen dannede i weekenden forsvar med to unge spillere, men bag dem stod en sidste skanse, som ifølge danskeren er blandt de bedste – ikke bare i Premier League men i hele verden.

1 min læsning
Edouard Mendy var en sikker sidste skanse for Chelsea i kampen mod Brentford. Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Andreas Christensen var som bare 25-årige både styrmand og alderspræsident i det Chelsea-forsvar, der lørdag slog danskerholdet Brentford med 1-0.

Ved siden af den danske landsholdsspiller spillede den 22-årige englænder Trevoh Chalobah, mens der til den anden siden var blevet plads til en debutant i form af den 22-årige franskmand Malang Sarr, men bag de tre unge forsvarsspillere stod 29-årige Edouard Mendy, og det var vigtigt for trebackkæden.

– Han viste lørdag, at han er blandt de bedste målmænd i verden – ikke bare i Premier League. Man kan se, hvor vigtig han er for holdet. Vi er heldige at have ham, lyder det fra Andreas Christensen, der kun har roser til overs for sin senegalesiske holdkammerat.

– Han er meget højlydt på banen og udenfor banen er han en virkelig rar og selvsikker fyr. Han forsøger at hjælpe os hver eneste kamp. Der var mange dødbolde imod os (i kampen mod Brentford, red.), og vi måtte arbejde hårdt for ikke at indkassere, lyder det fra Andreas Christensen.

Edouard Mendy kom til Chelsea fra franske Rennes for lidt over et år siden, og han har stort set været fast mand i buret hos Chelsea lige siden.

– Han giver os alle opgaver, som han vil have, at vi skal udføre, hvilket er fint. Hvis han føler sig tryg, så er det rigtig godt. Det giver ham plads til at gøre de ting, som han kan, så vi lytter gerne til det, han siger, lyder det afslutningsvis fra den danske midterforsvar.

Mendy og Christensen skal formentlig i aktion igen på onsdag, når de tager imod Jon Dahl Tomasson og Malmö FF i Champions League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer