1 min læsningAgüero debuterede for Barcelona: Fedt at høre fansene synge mit navn

Efter sidste rundes nederlag til Atletico Madrid kom FC Barcelona søndag tilbage på vinderkurs, da slog Daniel Wass og Valencia med 3-1 i en kamp, hvor det også blev til debut for Sergio ’Kun’ Agüero.

1 min læsning
Sergio Agüero fik sin debut for FC Barcelona i hjemmekampen mod Valencia. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Sergio ’Kun’ Agüero skiftede 1. juli fra Manchester City til FC Barcelona på en fri transfer, men først tre måneder senere fik han endelig sin debut for den spanske storklub.

Den lille argentiner har siddet ude med en lægskade, men søndag aften fik han de sidste tre minutter på banen på Camp Nou, da han kom på banen under tilråbet ”Kun, Kun, Kun” fra hjemmeholdets fans.

– Jeg er så glad for at debutere, jeg har ventet på det her øjeblik. Det var en god debut, fordi vi vandt, det er det vigtigste. Det var fedt at høre fansene synge mit navn, og nu er det op til mig at tilbagebetale den kærlighed, lød det efterfølgende fra den argentinske landsholdsspiller.

33-årige Sergi Agüero har fået en kontrakt i FC Barcelona, der gælder for denne og næste sæson. Fra 2006 til 2011 repræsenterede han Atletico Madrid hele 230 gange, hvor det blev til præcis 100 scoringer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer