1 min læsningSønderjysk utilfredshed med straffespark: Der er pres på dommeren

F.C. København fik en gylden mulighed for at tage alle tre point med hjem fra udekampen mod SønderjyskE søndag aften, da Emil Holm begik straffespark, men det var en forkert beslutning, mener sønderjyskE-spilleren.

1 min læsning
Der skulle VAR-gennemsyn til, før dommer Jørgen Burghardt kunne se berøringen. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

F.C. Københavns Jonas Wind misbrugte søndag aften muligheden for sent i kampen mod SønderjyskE at tage alle tre med hjem fra Haderslev.

Den unge angriber brændte sit forsøg fra 11-meter pletten med to minutter tilbage af kampen, der i stedet endte med 1-1 og pointdeling. Stod det til Emil Holm, som begik det pågældende straffespark, så skulle det slet ikke have været dømt.

– Det sker sent i kampen, og der er tryk på dommeren. Han kan dømme straffesparket, men personligt synes jeg ikke, det var der, sagde svenske Holm efter kampen til TV3+.

– Jeg oplever egentlig, at jeg header til den med hovedet først, og så ryger den ned på min arm. Jeg føler, at jeg holder min arm ned langs kroppen i situationen, så jeg forstår ikke, hvorfor han dømte straffespark, forklarede Emil Holm.

Tidligere i kampen var SønderjyskE’s Jeppe Simonsen sluppet afsted med en lignende situation, men det gjorde Emil Holm altså ikke.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer