1 min læsningFCN-anfører: Vi er langt bedre end FC Midtjylland

Der var hverken udpræget tilfredshed eller det modsatte hos FC Nordsjælland, da de søndag spillede 2-2 med mesterkabskandidaterne fra FC Midtjylland.

1 min læsning
FC Nordsjælland var markant bedre end FC Midtjylland i kampens første halvleg. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland har været inde i en mildest talt elendig periode i Superligaen, hvor det i de sidste fem kampe er blevet til ene nederlag.

En nederlag yderligere havde sat ny negativ rekord i den nordsjællandske klub, men med et 2-2-resultat mod FC Midtjylland fik hjemmeholdet brudt den dårlige stime uden point, men det kunne nemt være blevet til mere end bare ét point.

– Det var rart at få brudt nederlagsstimen, men på den anden side; Når vi spiller så god en første halvleg, så skal vi have tre point med. Jeg synes, vi er et langt bedre hold en FC Midtjylland i første halvleg. Det er dumme fejl som gør, at vi ikke får sejren med i dag, sagde FCN-anfører Magnus Kofod Andersen efter kampen til TV3 Sport.

FC Nordsjælland lå både før og efter kampen lige under top-seks, hvilket næppe er nogen katastrofe for Farum-klubben, når det er blevet til nul point i de seneste fem kampe, men nu skal de personlige fejl udryddes.

– Jeg synes ikke, at Midtjylland spiller sig til ret meget, jeg synes ikke, de er dygtige på bolden. Jeg synes vi vinder vores dueller, men vi dummer os, og det sker for tit nu. Vi snakker meget om stabilitet, og det synes jeg vi viser langt hen i kampen, men nu skal de sidste procenter lige med også, lyder det fra Kofod.

FC Nordsjælland vandt i sidste sæson begge kampe mod FC Midtjylland på Right to Dream Park.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer