1 min læsningFC Midtjylland bænker igen Lössl: Forventede og regnede med at spille

I FC Midtjylland synes de, at de har to gode målmænd – faktisk Superligaens to bedste målmænd – og til søndagens kamp er den danske landsholdsmålmand Jonas Lössl således bænket til kampen mod FC Nordsjælland.

1 min læsning
Den islandske landsholdsmålmand, Elías Ólafsson, er igen valgt til pladsen i målet for FC Midtjylland. Foto: Haraldur Gudjonsson/AFP/Ritzau Scanpix

Jonas Lössl vendte i februar tilbage til FC Midtjylland, hvor planen var, at han skulle være klubbens klare førstemålmand.

Derfor blev Jesper Hansen, som indtil Lössls ankomst havde haft positionen som klubbens førstemålmand, sendt til AGF i sommerens transfervindue, men nu lader det til, at også Jonas Lössl er blevet overhalet indenom.

Læs også: Dalsgaard: Hvis vi ikke dukker op, så kan det gå galt

I hvert fald starter den danske landsholdsmålmand på bænken i søndagens kamp mod FC Nordsjælland, hvor valget til pladsen mellem stængerne igen er gået til den unge islænding Elías Ólafsson, men fravalget havde Jonas Lössl ikke for alvor lyst til at forholde sig til.

– For et par uger siden stod jeg og sagde, at jeg var førstemålmand, og jeg forventede og regnede et eller andet sted også med at spille den her kamp i dag, det gør jeg ikke, og ud over det , så har jeg ikke så mange kommentarer til det, siger Jonas Lössl til TV3 Sport.

Ólafsson har stået fem af FC Midtjyllands seneste seks superligakampe, og han har holdt nullet i alle fem kampe.

 

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer