1 min læsningKoeman: Kan konkurrere om at vinde mesterskabet

FC Barcelona har været hårdt præget af skader i det offensive, men nu begynder det at lysne i den catalanske storklub. Endda i sådan en grad, at Ronald Koeman mener, at holdet nu kan konkurrere om at vinde det spanske mesterskab.

1 min læsning
Ronald Koeman mener, at FC Barcelona kan konkurrere om at vinde mesterskabet nu hvor det lysner på skadesfronten. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

I morgen søndag tager FC Barcelona imod Valencia og Daniel Wass, når bolden igen ruller på Camp Nou. I det offensive har hjemmeholdet i denne sæson haft vanskeligheder, da spillere som Sergio Agüero, Ousmane Dembélé, Ansu Fati og danske Martin Braithwaite er – eller har været – ramt af skader.

Nu begynder det dog at lysne for flere af dem, hvilket bringer Barca tilbage i titelkampen. Noget, Ronald Koeman mener og har talt om på pressemødet forud for kampen mod Valencia.

– Med de skadede spilleres genoprejsning er jeg mere tilfreds med truppen. Der er altid skader, men vi har været uheldige. Næsten alle angribere har været skadede, men nu kan vi konkurrere om mesterskabet, siger Ronald Koeman, der søndag igen vil være at finde på trænerbænken efter sin overståede karantæne.

Læs også: FC Barcelona meldes varme på endnu en Chelsea-forsvarer

Kampen mellem FC Barcelona og Valencia har kick off søndag klokken 21 og kan følges på TV 2 SPORT X.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer