1 min læsningFCK’er: SønderjyskE skal vi ikke undervurdere

William Bøving ser frem mod søndagens superligakamp, hvor F.C. København skal en tur til Haderslev for at møde SønderjyskE.

1 min læsning
William Bøving
William Bøving fik senest 64 minutter, da FCK hjemme skuffede i Parken mod Viborg og spillede 1-1. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Landsholdspausen er forbi, og i fredags vendte Superligaen endelig tilbage. Søndag skal F.C. København så i aktion, hvor SønderjyskE venter på Sydbank Park. En kamp, der er livsvigtig for gæsterne, hvis man vil bevare optimismen omkring endnu et mesterskab. Det siger William Bøving til F.C. Københavns hjemmeside.

– SønderjyskE er helt sikkert et hold, vi ikke skal undervurdere, og vi ved, at det godt kan blive en svær kamp. Men hvis vi skal bevare chancen for at blive mestre, så er det sådan nogle kampe, vi skal vinde. Derfor skal vi sætte os på kampen fra starten og dominere spillet, siger William Bøving til klubbens hjemmeside, der i denne sæson har involveret i otte superligakampe.

– Men vi har fået et godt fundament, som vi har knoklet hårdt for. Det giver jo selvtillid at komme med fem udesejre i træk i Superligaen og stærke præstationer på udebane i Europa, men derfor skal vi stadig være 100 % klar fra start hver gang, for det kommer ikke af sig selv.

Læs også: Sabbi vil gerne sælges – Drømmer om Premier League

Kampen mellem SønderjyskE og F.C. København starter søndag klokken 18 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer