1 min læsningOfficielt: Barcelona forlænger med Pedri

FC Barcelona bekræfter på sin hjemmeside, at klubben forlænger med stortalentet Pedri indtil 2026. Kontrakten underskrives i morgen og indeholder en meget stor frikøbsklausul.

1 min læsning
Pedri har netop forlænget sin kontrakt med FC Barcelona til 2026. Foto: REUTERS/Albert Gea.

Så er det bekræftet af FC Barcelona. Den catalanske storklub forlænger med Pedri, der underskriver kontrakten i morgen. Aftalen løber indtil juni 2026 og indeholder en svimlende høj frikøbsklausul på omkring hele 7,5 milliard danske kroner.

Pedri er iøjeblikket ude med en skade, men mange Barca-fans vil lette på hatten over klubbens forlængelse med stortalentet i en tid, hvor der ellers ikke er meget at glæde sig over med en nuværende niendeplads i La Liga, økonomiske problemer og afskeden med Lionel Messi i sommers.

Den 18-årige midtbanespiller har på nuværende tidspunkt spillet 56 kampe for FC Barcelona samt 10 landskampe for Spanien.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer