1 min læsningBrøndby-profil er glad for at spille i klubben, men drømmer om endnu et udlandseventyr

Sigurd Rosted var på tallerknen hos flere udenlandske klubber i sommerens transfervindue, men han valgte at blive hos Brøndby. Nu fortæller han, at han gerne ser sig selv spille i udlandet igen.

1 min læsning
Sigurd Rosted valgte at blive på vestegnen, selvom der var bud fra udlandet i sommers. Foto: Bo Amstrup Ritzau Scanpix

Den 27-årige norske forsvarsspiller fra Brøndby, Sigurd Rosted, fortæller, at han gerne vil en tur til udlandet igen. Han ved bare ikke hvornår.

Nordmanden, der tidligere har spillet for Gent i Belgien, fortæller, at der var bud efter ham i sommerens transfervindue, men altså ikke nok til at lokke ham fra vestegnen.

– Ja, der var lidt interesse, men det var ikke noget, jeg ville. Jeg har det godt her. Det var ikke interessant for mig, fortæller Sigurd Rosted til bold.dk inden han uddyber om lysten til at komme væk fra de skandinaviske græstæpper igen:

– Selvfølgelig er det målet at komme ud fra Skandinavien igen. Nu har vi et godt udstillingsvindue med Europa League, hvor vi vil gøre det så godt som muligt der, nuancerer han.

Men det er ikke nogen den norske forsvarsstopper stresser over, idet han er glad for at spille i den gulblå trøje. Han ved derfor ikke, hvornår udlandseventyret atter står for spring:

– Om det så bliver ved kontraktudløb, til sommer eller et tredje tidspunkt må vi se på. Jeg tænker ikke så meget på det, for jeg har fuldt fokus på Brøndby, forklarer Rosted afslutningsvis. 

Læs også: Campos fodboldekspert: Disse tre er Superligaens top og flop

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer