1 min læsningJess Thorup: Kan jeg tillade mig at sige det her?

F.C. København og cheftræner, Jess Thorup, har på det seneste fået kritik for deres kommunikation, og det får nu Thorup til at tænke sig grundigt om, når han udtaler sig.

1 min læsning
Jess Thorup vil i fremtiden vælge sine ord med omhu. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. København høstede ikke mange roser for deres kommunikative håndtering af fyring af klublegenden Per Wind.

Også Jess Thorups ord om, at Brøndby undgik medieopmærksomhed til trods for en dårlig sæsonstart, mødte kritik, og selvom han ikke ønsker at lægge låg på sig selv, så kan Thorup ende med netop det, så han undgår fordrejede citater.

– Jeg ville være utrolig ked af, hvis jeg ikke længere kan informere om det arbejde, jeg udfører, og være med til at nuancere tingene, men det er den fornemmelse, jeg mere og mere er begyndt at få. ”Kan jeg rent faktisk tillade mig at sige det her, for det kan blive vendt i alle mulige retninger?”, siger Jess Thorup til Tipsbladet.

Jess Thorup har tidligere været træner i Esbjerg fB, FC Midtjylland og belgiske Genk, men der har mediebevågenheden ikke været af samme karakter, som han oplever i F.C. København.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer