1 min læsningSvensk landstræner fik grotesk advarsel: Holder hænderne i lommen

Sveriges landstræner fik i marts en advarsel for at gestikulere til tilskuerne i VM-kvalifikationskampen mod Georgien, og får han endnu en advarsel ryger han i karantæne til næste kamp.

1 min læsning
Janne Andersson gestikulerer flittigt med sine hænder, og det har tidligere kostet ham en advarsel. Foto: Tt News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix

Den svenske landstræner, Janne Andersson, er sammen med otte af sine spillere i fare for at få karantæne, hvis de får en advarsel i aftenens kamp mod Grækenland.

Andersson har båret rundt på en advarsel siden første VM-kvalifikationskamp mod Georgien tilbage i marts, hvor han på et pandemi-tomt Friends Arena i Stockholm fik en temmelig besynderlig advarsel.

– Jeg har haft et problem med at vinke med hænderne. Jeg fik en advarsel, fordi det blev vurderet, at jeg ophidsede tilskuerne, selvom der ikke var nogen tilskuere til kampen, fortæller Janne Andersson til Aftonbladet.

Den 59-årige svensker har dog en løsning på problemet, der ligger ligefor.

– Jeg står med hænderne i lommerne nu. Jeg bruger mine hænder meget, og det brød dommeren sig ikke om, forklarer landstræneren.

Foruden Andersson selv er forsvarsspillerne Emil Krafth, Victor Lindelöf, Marcus Danielson og Ludwig Augustinsson i karantænefare, ligesom midtbanespillerne Viktor Claesson, Kristoffer Olsson og Albin Ekdal samt angriberen Alexander Isak.

Sverige møder tirsdag Grækenland i en særdeles vigtig kamp om både første- og andepladsen i VM-kvalifikationsgruppe B.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer